Almost Skateboards
In 2003 werd Almost Skateboards opgericht. Lees verder voor meer informatie over Almost Skateboards.

Klik hier
Baker Skateboards
Andrew Reynolds was het die in 2000 Baker Skateboards oprichtte. Het is een succesvol merk die voor de graphics op de skateboards veel samenwerkt met artiesten.

Klik hier
Birdhouse Skateboards
Een van de meest bekende skateboarders ter wereld heeft dit merk opgericht. Birdhouse skateboards is namelijk van Tony Hawk, ook wel bekend van de spelletjes.

Klik hier
Blind Skateboards
Blind skateboards is een heel bekend merk, vooral door Ronnie Creager. Het bekende logo van Blind Skateboards is de dood, Magere Hein.

Klik hier
Chocolate Skateboards
Het in 1996 opgerichtte Chocolate SKateboards is een bedrijf wat onder Girl Skateboards valt. Het Girl team was te groot, en toch moesten er nieuwe mensen bij, dan maar een nieuw team.

Klik hier
Darkstar Skateboards
In 1997 heeft professioneel skateboarder Chet Thomas het bedrijf Darkstar opgericht. Hij wilde een eigen bedrijf met eigen graphics.

Klik hier
DGK Skateboards
DGK: Dirty Ghetto Kids. Echt een goed merk met een enorme pop. Lees verder voor meer informatie over Stevie Williams Dirty Ghetto Kids..

Klik hier
Element Skateboards
Wind, Water, Fire and Earth. De vier elementen. In 1992 richtte Johnny Schillereff het bedrijf op. Element is uiteindelijk uitgegroeid tot een van de grootste skateboard bedrijven ter wereld. Een goed merk. Lees meer over Element Skateboards..

Klik hier
Foundation Skateboards
Foundation Skateboards, gevestigd in het Amerikaanse San Diego. Echt een underground merk waar maar weinig mensen op skaten. Lees verder..

Klik hier
Girl Skateboards
Meisje Skateboards is de vertaling van dit Amerikaanse merk. Echt een goed merk. Het team is goed wat hier op skate, de video was goed, en de pop en concave in het deck zijn super.

Klik hier
Mystery Skateboards
Mystery Skateboards is een groot merk. Het idee komt van Jamie Thomas, een pioneer in het skateboarden. Hij vond het een goed idee om twee bedrijven op te zetten.

Klik hier
Plan B Skateboards
Ontstaan door een idee, en realiteit geworden door twee doorzetters. Danny Way startte dit bedrijf voor de tweede keer en heeft nu een dreamteam samengesteld. De beste skateboarders ter wereld skaten voor Plan B..

Klik hier
Shortys Skateboards
Een van de leukste en vrolijkste merken van de laatste tijd. Helaas worden er geen decks meer gemaakt, alleen nog maar hardware. Daarmee is Shortys overigens ook mee begonnen.

Klik hier
Zero Skateboards
Zero skateboards is een beetje hetzelfde als Mystery Skateboards. Ook zwarte graphics. Zero skateboards is ook door Jamie Thomas opgericht..

Klik hier

 

Get more energy!

Meer energie, meer focus Wingry

Overzicht sport winkels

Maak het u makkelijk en bestel direct bij geselecteerde Sportzaken

You may also like