Aerobics
Bij aerobics worden je fitheid vooral verbeterd. Tevens is aerobics een goede manier of af te vallen. Klik hier voor meer informatie.

Klik hier
Doelen voor Fitness
Voor fitness heeft men drie hoofddoelen. Afvallen, conditieverbetering en bodybuildig zijn de voornaamste doelen. Lees er hier meer over

Klik hier
Fitness apparatuur
In een fitnesschool is er veel apparatuur. Hier wordt veel om getraint door mensen om hun doelen te bereiken. Sommige apparaten bevorderen de conditie en van andere ga je afvallen. Lees er hier meer over.

Klik hier
Fitness kracht apparatuur
Krachtraining is belangrijk voor bodybuilders. Op deze kracht apparaten kunnen zij, hun spiermassa vergroten. Lees er hier meer over.

Klik hier
Fitness met meerdere sporters
Fitness kan je alleen doen maar ook in een groep. Laat je meenemen in de dynamiek van de groep en verleg je grenzen. Vergeet ook het sociale aspect niet. Het is gewoon gezellig!

Groepslessen
Groei van de spieren
Hoe komt het eigenlijk dat de spieren groeien door fitness? Kom er in dit hoofdstuk allemaal achter!

Klik hier
Oefeningen
Ook kun je je spierkracht vergroten, afvallen of in conditie blijven zonder fitness apparaten. Dit kun je allemaal thuis doen! Lees er hier meer over.

Klik hier
Sportschool
Bij een sportschool kun je jezelf ontwikkelen. Dit is op lichamelijk gebied. Hier kan men komen met een bepaald doen en is het mogelijk een bepaald schema te volgen. Lees er hier mee over.

Klik hier
Voeding
Als men fitnesst is het zeer belangrijk dat men zich ook aan de voeding houdt. Zowel bij afvallen als bodybuilding is dit belangrijk. Klik hier voor meer informatie

Klik hier
Waarom fitness?
Fitness is erg gezond voor je! Een fit lichaam is veel belanglijker dan je denkt. Ook krijg je hier veel meer energie door! Lees er hier meer over

Klik hier

 

Online sportwinkel

You may also like